Noi inceputuri

Spread the love

Bine v-am gasit pe noul meu blog.
M-am gandit ca ar fi frumos ca de inceput de an si inceput de blog sa fie si un articol despre o actiune in premiera.
Asa ca in weekendul 23-24 ianuarie particip la Bucharest Sky Run, care a ajuns la a patra editie.
sky run
De ce participam? Pai in primul rand pentru ca deja stiam ca ne place in toate vacantele sa urcam in toate turnurile deschise vizitei. Plus in orice varf de deal sau munte, in special daca ofera o priveliste panoramica, dar chiar si fara, pentru placerea urcarii in sine.
In al doilea rand, pentru ca este o campanie de strangere de fonduri si sunt 4 asociatii catre care poti decide sa se trimita banii. Eu la inscriere am ales Mai Mult Verde, unde am si profil dedicat.
Asta este unul din momentele cand regret ca nu locuiesc in Bucuresti, datorita parcurilor multe si datorita faptului ca nu stiu unde ma voi antrena adecvat. Desi nu participam pentru clasament, nici nu as vrea sa fac un sfert de ora pana sus. Am gasit o serie de sfaturi pentru oameni normali si o serie de sfaturi de antrenament pentru care nu am “stolul” necesar, recunosc 🙂 Dar l-am citit si voi aplica totusi niste idei de exercitii de acolo.
Mai multe detalii:
informatii si inscriere
asociatii pentru fundraising
regulament
eveniment facebook
Abia astept sa vad cum va fi acolo si cum voi fi eu 🙂 La alergarea pe tocuri din 2013, desi amuzanta, stiu ca am tras sa scot un timp decent fiindca am alergat singura si eu am gena concursiera pe acolo 🙂

3 comentarii - “Noi inceputuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.