Zboruri noi in 2017 de la Kogalniceanu – Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara

Spread the love

Acum cateva zile dadeam share acestui afis. Fiindca de acum va fi si mai usor sa zburam chiar si din Constanta si sa luam in calcul si destinatii interne. Eu cel putin mi le doresc mult si pe acestea. Fiindca eu sunt de parere ca putem face minivacante si la noi acasa si avem ce vedea cu siguranta. Turist la tine in tara, de ce nu?

afis kogalniceanuIntre timp am aflat si detaliile. Le puteti viziona si voi pe site mk-airport.ro la sectiunea Destinatii si selectati Plecari sau Sosiri.

Pentru si mai multa usurinta vi le las si eu mai jos

kogalniceanu sosiriExistau deja zborurile Wizz Air catre Londra (Ma-S si din 21 iulie vor fi 4 zile pe saptamana) si Turkish Airlines catre Istanbul (Ma-Mi-Vi-D)

Noutatile vin de la Blue Air care introduce 4 zboruri interne – Cluj Napoca(J-D) / Iasi (L) / Oradea (L) / Timisoara (V-D) si 3 zboruri externe – Milano (Mi-D) / Roma (Ma-J-S) / Paris (Mi-S) / Bruxelles (V).

Acest program este pentru perioada sezonului de vara, ele incep sa intre progresiv din aprilie si vor functiona pana in septembrie, singurele dupa aceasta perioada fiind Roma (28.10) si   Milano (28.10) si cel mai probabil Londra si Istanbul vor ramane si in continuare. Orarul de Istanbul este inca de iarna, in martie isi vor afisa si programul zborurilor de vara.

Linkuri utile in rezervarea zborurilor: Blue Air  ; Wizz Air ; Turkish Airlines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.