6 nominalizari pentru Constanta la ETravel Awards 2016

Spread the love

Am un usor moment de mandrie locala / regionala / nationala datorat unor nominalizari care pun Constanta pe lista proiectelor de travel / calatorii/turism , o lista alcatuita la nivel national de un juriu.

Personal, eu nici nu am stiu ca am fost nominalizata, asa ca surpriza placuta a fost cu atat mai mare.

Pe scurt: exista o conferinta dedicata ETravel care se tine la fiecare final de an si care intamplator anul acesta se tine chiar de ziua mea, pe 26 octombrie. La finalul conferintei se vor acorda si o serie de premii, in total fiind 13 categorii, plus o categorie cu vot pentru “cel mai popular blog de calatorii”.

etravel 2016De ce sunt atat de mandra: fiindca exista 6 nominalizari la 6 categorii diferite aduse de 3 proiecte dedicate acestui oras / zone / regiuni / activitati.

1 – o sa incep cu mine

Mica mea nebunie de “Free Tour Constanta” a primit doua nominalizari:

nominalizare-e-travel-2016-best-destination-campaign nominalizare-e-travel-2016-best-bloggers-project

2 – Proiecte dedicate Constantei  –  fotografii, platforma, ghid printat etc

Urmatoarele nominalizari vin de la alte proiecte vechi dedicate Constantei si deja regiunii de fapt.

Ii folosesc ghidurile si hartile si stiu si cata munca a implicat platforma Merglamare.ro, plus fotografiile superbe pe care le posteaza constant pe Facebook, asa ca ii tin pumnii sa castige fiindca merita orice apreciere.

3 – O nisa frumoasa de la mare – Yachting

Verificand apoi prin categorii de nominalizari, am descoperit ca mai are sanse Constanta la inca 2 premii. Maria Ta Travel and Adventure este si ea nominalizata dupa cum urmeaza:

O stiu si pe Maria, evident 🙂 si pasiunea ei pentru yachting, vara aceasta a facut o cursa de cateva luni prin insule grecesti, chestie care mi s-a parut super tare, cu tot raul meu de mare (experimentat tot la ea pe yacht 🙂 ) si tot as face si eu candva o nebunie din asta. Sigur ies povesti superbe la final.

Asa ca acum nu ramane decat sa ne tineti pumnii sa venim cu cat mai multe premii inapoi acasa. Eu pe zi voi fi plecata dupa cum v-am povestit in postarea “eu cu mine de ziua mea”, dar dupa ce imi beau cafeaua la Bergamo ma opresc in Bucuresti la fix pentru gala de premii.

Programul conferintei ETravel se anunta de altfel foarte interesat si sper totusi ca si la final de zi sa ii mai prind personal si sa le strang mana celor de la Tripadvisor ca sa le multumesc pentru certifcatul de excelenta pe 2016 de la ei.

certificat-tripadvisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.