Ma ajutati cu o nominalizare?

Spread the love

In primul rand La Multi Ani!

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris si abia acum simt ca incep sa respir si sa ma reorganizez pe mai multe planuri. Planul blogului fiind unul care a fost pe pozitie secundara si chiar imi era dor de tastatura. Asa ca vor urma multe articole, din calatoriile lui 2018 si recomandari din activitatile cotidiene care ma ajuta sa functionez cat mai bine.

De inceput, apelez in schimb la voi sa ma ajutati. Exista o competitie la nivel international organizata de Departamentul de Turism din Kerala, un stat indian situat dupa cum se vede in harta de mai jos.

In fiecare an acest micut stat, infiintat in 1949, selecteaza 30 de bloggeri internationali care sa vina sa experimenteze personal cate are de oferit zona lor. Si cred ca ma incadrez bine la profilul de turist curios, rezistent la drumuri lungi, iubitor si de natura si de plaja si foarte, foarte gurmand 🙂

Daca pana acum era suficient ca bloggerul sa se prezinte singur, anul acesta au schimbat regulile si trebuie sa fie nominalizat. Exista un paragraf prin care spune ca trebuie implicate familia, prietenii, comunitatea. Ca doar asta te face influencer in final, nu?

Ce aveti voi de facut e foarte simplu. nu implica logare sau vot. Nu va fi cu vot ulterior, echipa lor alege participantii finali. De aceea ma gandesc ca implicarea comunitatii si mai multe nominalizari le arata ca si postarile ulterioare din calatoriile mele vor avea impact.

Trebuie sa intrati pe linkul de nominalizare si sa treceti datele mele de contact, pe care vi le las link direct pentru a putea fi copiat usor.

email: slavdiana@yahoo.com ;

pagina personala: https://www.facebook.com/diana.slav.9 ;

pagina tur: https://www.facebook.com/ConstantaWalkingTour/ ;

instagram: https://www.instagram.com/diana.slav/?hl=en ;

La Social Media Channels vor aparea  rubrici noi pe masura ce completati.

Iar la partea de motivare am incredere ca veti  gasi motive care sa ma faca un candidat demn de luat in seama 🙂 Doar ca va trebui scris in limba engleza.

Abia la final jos aveti doua rubrici unde veti trece mailul vostru pe care va veni confirmarea ca s-a inregistrat nominalizarea.

Atat. Ce ziceti, faceti un pustiu de bine 5 minute?

2 comentarii - “Ma ajutati cu o nominalizare?

  1. Ilknur pintilie

    Pentru ca esti fascinanta si ne inspiri si pe noi, jurnalistii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.