Stone Age Kids – expozitie interactiva la Tom Constanta

Spread the love

Cand simtiti nevoia sa va mai ascundeti de soare si cum la spatii verzi si parcuri stam foarte prost, am o propunere pentru voi: Stone Age Kids la Tom Carrefour Constanta. Am observat pe la prietenii cu copii si de cate ori am copii la tururi ca sunt cateva subiecte de interes oarecum general: dinozauri, preistorie, planete si apoi se merge spre avioane, masini, printese.

Despre ce este vorba aici: O expozitie interactiva unde copiii pot afla mai multe despre lumea preistorica, cum traiau, cum se hraneau, ce unelte foloseau. De asemenea au amenajat si cateva locuri pentru fotografii amuzante.

La turul interactiv vor fi si imbracati in ton cu vremurile, ceea ce pe ei ii incanta, ii face sa intre in poveste. Chiar am participat la un astfel de traseu si sunt super simpatici prin implicare.

Cui se adreseaza: Copiilor intre 3 si 12 ani, cu recomandarea de a ramane si un adult in preajma, plus ca veti dori probabil sa imortalizati unele momente. Rezervari se fac la nr: 0741024243 sau email: rezervari@tom-constanta.ro. Participarea este gratuita.

Perioada in care ii gasiti: 15 iulie – 13 august.  Aici eveniment Facebook

Cateva fotografii facute de mine.

Ca un fel de P.S. – Centrul comercial Tom a trecut prin renovari si modificari si a fost chiar o placere plimbarea pe acolo. Incepand cu florile care dadeau o nota vesela, am avut o senzatie de aerisit, desi lume chiar era destul de multa. Cred ca o sa revin aici, inca nu am analizat toate optiunile pe acolo 🙂

asta e cu caracter de prezentare, imi da mie o stare de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.