Adevaratele povesti de succes

Spread the love

Au intotdeauna impact diverse povesti de succes in care vedem cum o persoana a depasit obstacole si a reusit sa faca ceva extraordinar.

Stiti care mi se pare mie cea mai pura forma a unei povesti de succes? Aceea a copiilor care impotriva tuturor conditiilor neprielnice reusesc sa supravietuiasca. Avem un spital judetean si o sectie de terapie intensiva pentru neo-natologie. Care face minuni in conditii incremenite in timp. Si unde putem ajuta si noi.

De-a lungul timpului, am primit diverse mesaje pentru diverse competitii muzicale in care sa sustin prin sms un anumit candidat. Nu voi face asta niciodata, mi se par o risipa de timp, energie si resurse, dar voi alege oricand sa dau un sms cu tarif special pentru cauze cu adevarat utile.

Si candva v-am detaliat chiar cat de usor va puteti implica si voi si cate feluri de donatii aveti la dispozitie.

Prima oara am auzit de cei de la Daruieste Aripi datorita proiectului Centrul Medical Focus, unde in cadrul spitalului judetean au reusit sa amenajeze un mediu prietenos care sa fie centrul de tratament pentru copiii cu boli oncologice, hematologice sau reumatologice. Copiii acestia trebuiau transportati la Bucuresti o data la 3 saptamani pentru a-si tine tratamentul si acum nu mai este cazul, ceea ce ajuta nu doar un judet ci mai multe.

Asta a fost acum vreo 2 ani.  In iarna am fost alaturi de ei si am facut si chemari la “arme” publice ajutandu-i sa decoreze de sarbatori sectiile de pediatrie din spitalul judetean si cel de boli infectioase.

Iar acum s-au angajat intr-un proiect ambitios unde ii au alaturi pe cei de la Fundatia Vodafone si Inima Copiilor. Am mai fost alaturi de Inima Copiilor si cu alta ocazie in cadrul actiunii In Pas cu Paul – aici Maratonul meu de tururi. Nu am ajuns zilele trecute cand s-a facut vizita organizata pentru presa, fiind la munca. Dar echipa Daruieste Aripi are oricand votul meu in alb.

Fiindca imi plac jocurile de cuvinte mi-am dat seama ca prescurtat Daruieste Aripi, ramane D.A. Adica aceeasi nota pozitiva 😀

Ca si la actiunea de acum 2 ani, suma donata va fi dublata de Fundatia Vodafone. Atunci a fost o alta companie care a dublat suma si, desi se stabilise un prag maxim, fiindca a fost depasit prin implicarea oamenilor, au plusat si ei la suma finala. As vrea sa vad ca se intampla si aici acest lucru.

Planurile sunt deja facute si bine detaliate. Iata detaliile utile:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.