Aproape de record la Prison Break Escape Room

Spread the love

Dupa ce am incercat primul meu escape room la Break the Code s-a declansat microbul si ca o fata draguta ce sunt l-am impartit si prietenilor mei 🙂

escape 7Asa ca ne-am adunat 2 cupluri si ne-am cerut la “inchisoare”; Prison Break mai exact pus la cale de cei de la Escape Adventure.

escape 9

Fara sa vreau, avand punct de referinta experienta anterioara, am facut comparatii. Din fericire, sunt concepte complet diferite astfel ca m-am bucurat de experienta la fel de mult ca si prima data.Singura asemanare este ideea de escape room: e o joaca frumoasa, activa, care te scoate din fata calculatorului si iti pune mintea la treaba.

Mi-a placut introducerea foarte mult, faptul ca te transpune in actiune, experienta vine cu o poveste si cam intri direct in miezul actiunii.  Ca si la prima experienta de acest, eram la fel de caprioara inocenta, fiindca nici la serialul cu acelasi nume nu m-am uitat, nu stiu daca are vreo legatura. Doar poate faptul ca am citit ceva carti politiste si plus ceva filme sa mai ajute.

escape 6Provocarea mea este sa va fac curiosi fara sa divulg nimic din actiune fiindca e chiar palpitant. “Gardianul” e cu ochii pe tine in momentele cheie, ai un “inger pazitor” care te ajuta din cand in cand fara sa-ti dea mura in gura si trecerea de la un lacat la altul inseamna inca o victorie de care te vei bucura, dar repede fiindca trece timpul.

Presiunea data de anunturile cu trecerea timpului…motivational, ce pot zice :)) Oricum cam dupa primul sfert de ora chiar nu mai tin minte daca ne-a mai zis timpii sau pur si simplu eram asa de absorbiti in evadare incat nu i-am mai dat importanta.

Ce va rog eu si va zice si fata inainte sa intrati? Da, aveti o usa, un dulap, un sertar, etc. Nu trageti de ele, nu fortati, daca nu se deschide inseamna ca nu sunteti pe drumul cel bun. Nu e nevoie de forta fizica ci doar de atentie la detalii si indicii fiindca unele din ele sunt efectiv la vedere si importanta lor se va dezvalui progresiv la momentul potrivit. Se lucreaza bine in echipa, fiecare va veni cu propria imaginatie si fiecare va fi atent la alte detalii si va face alte conexiuni mintale.

La final am descoperit ca evadasem in 41 de minute ceea ce ne-a bucurat foarte tare sperand sa fi stabilit si un nou record. Era deja de atunci un record de 38 de minute, intre timp a coborat la 31. Acum sa va vad pe voi 🙂

Noi am avut in inchisoare si nepoata de 7 ani care la final a declarat ca s-a distrat si mai vrea sa participe la astfel de iesiri.

escape 4P.S. – cand veniti la urmatoarele evenimente Free Tour Constanta am pentru voi niste carduri care va ofera un discount daca vreti sa incercati o evadare la ei. Daca uit eu de ele, nu uitati sa mi le cereti voi.

Mai ales ca au deja in plan inca 2 camere, una dedicata adultilor – Alien si una special creeata pentru copii – The Dream.

escape scenariu 2

escape scenariu 1Alte detalii utile:

  • site si pagina Facebook
  • localizare: Tomis Mall, etaj 3, unde era libraria Diverta inainte
  • preturi: 2 persoane (45 lei/persoana) ; 3 persoane (40 lei/persoana) ; 4-6 persoane (35 lei/persoana)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.