Elite Business Women – Aprilie 2016

Spread the love

Saptamana care a trecut a fost foarte plin de evenimente, mare parte din ele legate de Scoala Altfel dar pe care le-am detaliat separat.

Doar ca in agenda de seara am reusit sa strecor si alte activitati dragi sufletului meu. In seara zilei de marti am ajuns la o noua intalnire cu femeile antreprenor din Constanta. Aceste intalniri deja devin o constanta a orasului nostru datorita proiectului Elite Business Women. V-am facut un mic live update la intalnirea anterioara din iarna.

Acum am apucat sa postez un mic rezumat al intalnirii ca sa arat cat de bine ne-am simtit de nu ne mai lasam duse pe la casele noastre.

elite aprilieDeviza acestei intalniri a fost “de la Eu la Noi” si mai multe detalii puteti afla din comunicatul post eveniment de la EBW.

Cum a fost pentru mine:

A inceput cam asa

IMG_20160419_184018

Eu eram in plina perioada super aglomerata de tururi multe, si chiar cu o zi inainte am apucat sa o plimb si pe Oana de la Techir (p.s. – abia astept sa ma rasfat cu sapunurile primite).

IMG_20160418_184222elite kool media oana

Pe Alina Vasea deja o stiam de la Daruieste Aripi si pasiunea ei este molipsitoare. Fac o treaba excelenta acolo.

Mi-a facut placere sa o ascult pe D-na Daniela Teodorescu, redactor sef revista Avantaje, revista alaturi de care am crescut si care de ceva timp are pe coperta femei normal, eroine anonime. Frumos demers 🙂

Mi-a placut prezentarea Ralucai Vasile despre arome si personalizarea parfumului si dupa prezentarea tipologiilor (erau 8) m-am dus sa si incerc cateva arome si s-a dovedit ca exact cele pe care le alesesem din prezentare au fost si cele care mi-au atras atentia cand le-am mirosit (unul din ele tin minte ca a fost “sofisticat”). Iar vreo doua din flacoane mi-au  trezit cu adevarat o senzatie de respingere.

IMG_20160419_194752Mi-a ramas gandul la gentile OBag care deocamdata se comercializeaza fizic la Iasi dar se pot comanda si online. Ma ofer brand ambasador pe Constanta pentru unul din modelele mari ca sa imi incapa toate nebuniile pe care le car dupa mine si la cat ma plimb eu cu Free Tour Constanta clar devine vizibila si geanta purtata. Imi place ideea de a putea face mici modificari in functie de personalitate, de dispozitie sau de cromatica. La baza din poliuretan (care este extraordinar de moale si placut) se adauga si schimba dupa preferinte manere, interior, manseta decorativa.

IMG_20160419_200351Si inchei cu portia de dulce si gustari sanatoase oferite de cofetaria Rebeca pe care vi le recomand fiindca folosesc numai ingrediente naturale, inclusiv frisca se face ca pe vremuri. Si nu se compara la gust.

rebeca

Iar dupa atatea alergii in primavara asta, cred ca o sa devin tot mai atenta la ce pot schimba in ceea ce ma priveste ca sa imi usurez viata.

Mi-a ramas gandul la produsele Graphtec Design si cred ca am niste idei bune de pus in practica alaturi de ei.

graftec

Mai multe fotografii puteti vedea pe albumele Elite Business Women si Kool Media .

P.S. 1 – nu uitati, si o sa va mai aduc eu aminte, ca va veni conferinta EBW in vara.

P.S.2 – de asemenea, vom avea inca o editie Skirtbike in curand. Revin si acolo cu detalii 🙂

 

2 comentarii - “Elite Business Women – Aprilie 2016

  1. Mihaela

    Super conferinta, ati avut destul de multe lucruri de discutat si de impartasit, din cate vad. Schimb de produse, de experienta si de zambete.
    Trebuie sa mentionez faptul ca ador acele genti, sunt geniale prin simplitatea abordata. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.