Invitatie chestionar Erasmus+

Spread the love

Pentru mine social media inseamna mai mult decat Facebook si check in, inseamna conexiuni si urmarit pagini si institutii care ma intereseaza. Una din ele fiind Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, la care am participat si pentru un concurs Blogger European. Am primit premiu de participare o carte, dar asa am ramas in baza lor de date si acum am fost rugata sa completez un chestionar foarte interesant care are legatura cu faptul ca anul acesta Erasmus implineste 30 de ani. Iar de un program Erasmus+ am beneficiat si eu in 2015.

Si fiindca am o lista de prieteni in online mult prea mare ca sa ii contactez individual, dar stiu ca am multi elevi, studenti si profesori, va las aici detaliile cu rugamintea de a-l da mai departe catre toate persoanele care credeti ca ii pot ajuta in stabilirea unor statistici si adaptarea / actualizarea programelor.

Data limita : 24 aprilie 2017

Stimată doamnă/Stimate domnule,

Sunteți contactat(ă) ca parte a evaluării programului Erasmus+ și a programelor precedente desfășurate de către ICF și GfK în numele Comisiei Europene, Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură.

Ca parte a evaluării, chestionăm personalul privind impactul programelor de mobilitate și cooperare internațională. Dorim să aflăm opinia întregului personal, chiar și a membrilor care nu au participat la niciun program de mobilitate sau cooperare internațională. La completarea sondajului, fiecare grup va fi direcționat către un set diferit de întrebări.

Acesta este un sondaj online, iar completarea acestuia nu durează mai mult de 15 minute. Opiniile dvs. sunt cruciale pentru evaluarea noastră, iar rezultatele vor fi utilizate pentru dezvoltarea ulterioară a programului Erasmus+.

În plus, am dori să vă solicităm ajutorul în difuzarea sondajului. Dorim să apelăm în special la studenți și la personal din cadrul acestor grupuri:

  • Elevii din cadrul unei școli
  • Personalul școlar
  • Studenții din cadrul școlilor VET
  • Personalul din cadrul școlilor VET
  • Personalul din cadrul instituțiilor de învățământ superior
  • Studenții din cadrul instituțiilor de învățământ superior
  • Tinerii din cadrul organizațiilor pentru tineret
  • Personalul din cadrul organizațiilor pentru tineret
  • Personalul din cadrul organizațiilor sportive

În cazul în care cunoașteți potențiali respondenți, am aprecia foarte mult dacă le-ați putea trimite următorul link către pagina de înregistrare pentru sondaj: LINK

Toate opiniile vor fi tratate cu deplină confidențialitate și sunt colectate doar în scopul evaluării. Participanții rămân strict anonimi. Participarea dvs. este extrem de valoroasă pentru noi și pentru Comisia Europeană, iar timpul dvs. este apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.