O noua provocare – Alerg 24 h Autism Marea Neagra

Spread the love

Deja ma stie lumea ca desi sunt o persoana foarte activa, desi imi place sa fac miscare in mod regulat, alergatul nu e printre preferintele mele. Da, am alergat pe scari si as repeta oricand experienta, dar a fost o data.

Si totusi m-am inscris la un eveniment care se va derula saptamana viitoare si am de gand sa trag de mine pana nu mai pot … si apoi mai trag inca putin ๐Ÿ™‚

Despre ce este vorba? Evenimentul este intitulat “Alerg 24 h Autism Marea Neagra“. Actiunea a fost initiata de Adrian Gemanaru, cel care se ocupa de Centrul Marea Neagra, centrul in fata caruia s-a creat primul trotuar senzorial din Romania (detalii Adevarul Constanta)

Iar acum a reusit sa primeasca inscrierea evenimentului in Cartea Recordurilor. Si va zic fiindca si eu am facut o inscriere acolo si am fost refuzata: e greu sa te accepte. Asa ca pana voi reusi sa inscriu si eu Constanta acolo (fiindca nu am renuntat) ma bucur sa fiu parte a unui alt record care pune Constanta acolo.

Cum se va desfasura? Acum va copiez din postarile de pe Facebook

Formatul concursului:
1. Start: 22 aprilie ora 10, Finish: 23 aprilie ora 10.
2. Trebuie sa mergi / alergi minim 3 km . Se alearga la alegere: 3, 9, 15, 21, 42, 84, 100 km
3. Nu exista taxa de participare.
4. Asigur: numar de concurs, medalie, vestiar si pct de hidratare pt 24 de ore.
5. Traseu: Radio Cta – Cafe del Mar – retur (bucla=3 km)
6. Format eveniment:
a) fiecare participant alearga pe plaja, iar la pct de intoarcere de 1,5 km, primeste un jeton pe care il va introduce in cutia echipei sale aflata la finalul buclei(3 km)
b) exista un clasament online in piata ce va actualiza la fiecare ora , nr de km parcursi de fiecare echipa.
c) te poti intoarce in cursa de cate ori doresti pe parcursul celor 24 de ore.
d) poti merge, alerga oricand doresti pe parcursul celor 24 de ore;

CONSTANTA SE MISCA

Pentru fiecare ECHIPA se va aprinde o TORTA la apusul soarelui
Daca echipa ramane fara niciun concurent in concurs, torta se va stinge de organizator

De ce o fac eu, care tot spun ca urasc sa alerg? De nebuna :)))

Fiindca imi plac provocarile, fiindca imi plac actiunile un pic “hei-rup”, am momente dese in care mai intai pornesc si apoi gandesc si doar ma adaptez din mers. Asa am facut si cand am pornit proiectul turului, il incep, ma tin de el si vad ce iese. Asa am facut si cu evenimentul de sambata (O Zi de Poveste – 8 aprilie) . Asa am decis si alergarea pe scari de acum un an, pur si simplu, am dat join cu 2 luni inainte si apoi da-i cu semi lesin pe scari :))

Iar aici m-a atras faptul ca organizatorul mentioneaza faptul ca se poate si mers sau mars. Eu nu alerg, dar pot sa merg…mult si repede ๐Ÿ™‚ Recordul nostru de vacanta a fost de 29 km intr-o zi, media fiind de la 20 la 25 si 27 km. Asa ca mi-am luat target pe de o parte sa rezist pana dimineata si pe de alta aprte sa fac minim 10 bucle. Nu stiu exact de ce dar mi-a placut ideea provocarilor marunte si usor de indeplinit si totusi multe care sa imi puna rezistenta si rabdarea la incercare. Tinand cont ca imi place sa impaturesc la origami si fac turul asta de aproape 4 ani deja cu rabdarea e clar ca sunt chinez batran daca imi doresc asta ๐Ÿ™‚

Deja ne formam o echipa integral feminina siiii…aviz si invitatie prietenelor mele active …inca mai e loc de inscriere. Va vrem :))

Cine mai e spontan ca mine si spune “da”? Hai ca puteti si putem impreuna ๐Ÿ™‚

Dar totusi motto-ul meu va ramane (na, fiecare cu motivatia lui) ceva de genul

Si pentru suporterii mei ๐Ÿ™‚ Chiar, cine vine duminica dimineata sa ne felicite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.