Ele au reusit la Constanta – editia a doua

Spread the love

Deja incepe sa prinda contur si sa devina o traditie conferinta Elite Business Women, mai ales ca incepem sa devenim o comunitate. Personal, chiar am legat noi prietenii de cand am fost la evenimentele lor si imi place mult nebunia frumoasa pe care o genereaza astfel de intalniri.

ele au reusitNoi femeile, in general dar in special aici in Dobrogea, vorbim mult si repede, avem tot timpul ceva de spus, suntem active, curioase si foarte vesele 🙂

Iar acum putem asculta femei de afaceri de la noi din zona care vin sa ne inspire cu povestile lor. Bine, eu de abia astept sa ma vad si cu alte fete dragi din oras, fiindca desi orasul mic nu reusim sa ne mai intalnim si in offline.

Locul de intalnire ramane la fel ca si anul trecut: Hotel Iaki. Ora de incepere: 17.30. Partener media: KoolMedia . Aici aveti detaliile evenimentului, unde se posteaza periodic speakerii confirmati, partenerii, sponsorii si alte noutati. Iar la sectiunea articole puteti vedea cateva din mini-interviuri de la doamnele pe care le vom asculta la conferinta.

Teme alese în cadrul evenimentului:
– Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
– Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca și antreprenori și soluții găsite până în prezent
– Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
– Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
– Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women
– Antreprenoriatul privit ca o alternativa pentru combaterea somajului

Participarea este gratuita, dar trebuie sa va inscrieti fiindca locurile sunt limitate; adresa este:contact@elitewomen.org.

Ca un fel de P.S. :Ca sa vedeti cum incep sa se lege lucrurile in moduri complet nebanuite: in aprilie cand am fost prinsa cu tururi multe de Scoala Altfel (am povestit senzatiile aici) am reusit sa o strecor si pe Oana de la Techir care voia sa impresionam un musafir dintr-un oras tare drag mie, Sinaia. Fiindca tot atunci chiar a fost si o sesiune de networking Elite Business Women, evident ca am discutat si de conferinta care se aproprie. Si am intrebat/sugerat eu cum ar fi daca le-am onora si pe femeile de acum 100 de ani care au facut ceva pentru oras? Fiindca fiecare gest conteaza in timp. Iata ca de acolo mi-a incoltit ideea si acum lucrez de zor si ma minunez si eu de ce povesti frumoase descopar in toata Dobrogea (am extins lista de la Tulcea pana la Balcic 😉 ). Cand ii vine momentul va anunt ce mi-a iesit, deocamdata fac fise multe si studiez.

IMG_20160418_184222personalitati dobrogene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.